Style Erdős Norbert 2024. 08. 28.

Drága dolgot nyomott a fülébe Beckham

David Beckham lett a Bowers & Wilkins új reklámarca, akivel új vezeték nélküli fül- és fejhallgatóit szeretné még vonzóbbá tenni a vásárlók számára a gyártó.

A luxus-audiotermékek gyártó brit Bowers & Wilkins nemrég jött ki legújabb füleseivel – Pi8 modell -, amelyhez David Beckhamet választották reklámarcnak.

A Pi8 fülhallgató a B&W fülbe dugható változatainak csúcsmodellje, amelyhez a gyártó zászlóshajó, a Px8 vezeték nélküli fejhallgató adta az inspirációt, amelyet szintén az egykori futballsztárral, mai divatikonnal népszerűsítenek.

Galéria

10 fotó megtekintése

A fülhallgatóhoz saját fejlesztésű alkalmazást is kínálnak, amely állítólag olyat tud, amit más gyártók hasonló applikáció nem:  zenét streamelhetünk anélkül, hogy bármilyen más applikációt meg kellene nyitnunk (pl. Spotify vagy Apple Music).

Bowers & Wilkins by David Beckham

A Pi8 automatikusan alkalmazkodik a környezeti zajokhoz, ennek megfelelően szűri ki azokat, nem kell külön állítgatni. A gyártó leírása szerint egyetlen feltöltéssel akár 24 órán keresztül folyamatosan használható a fülhallgató, de a tokkal többször is újra tudjuk tölteni, ahogy az lenni szokott az ilyen eszközök esetében. Az IP54 minősítés biztosítja, hogy a fülhallgatók ellenálljanak az izzadságnak és a pornak.

Íme a Px8 Beckham fején, aki focikarrierje során 129 alkalommal talált kapuba.

Íme a Px8 fejhallgató Beckham mindig jólfésült buksiján, aki focikarrierje során 114 alkalommal talált kapuba.

Beckham, már számos világmárka arca volt, mint például a H&M, a Breitling vagy az Armani, mostantól a Bowers & Wilkins képviseletében is feltűnik. A márka szerint Beckham is a Pi8 modellt használja a hétköznapokban. Na persze, mi mást használna…

Bowers & Wilkins by David Beckham

A Pi8 fülhallgató 399 dollárért (140 ezer forint), míg a kis tesója, a Pi6 299 dollárért (106 ezer forint) vásárolható meg, mindkettő elérhető különböző színekben, feketében, kékben, fehérben és zöldben.

A B&W autókba is igen komoly hangrendszereket készít, méghozzá súlyos árakon. Nemrég írt egy hosszabb beszámolót erről testvéroldalunk, a Vezess.