Life Fehér Patrik 2023. 12. 13.

Kész a különleges kezelésen átesett ehető iPhone

A készülékkel telefonálni nem, legfeljebb felvágni lehet. Ára rá is szolgál erre.

A héten már landol is a mozikban a Wonka. Egyre nagyobb a hype a film körül, melyet jól mutat, hogy az egyes cégek így vagy úgy, de megpróbálják kihasználni.

A telefonokat arannyal, gyémánttal és egyéb nemesfémekkel tuningoló Caviar szintén kihasználta az adódó lehetőséget, és piacra is dobták méregdrága, de saját áraikhoz képest egészen olcsó újdonságukat, az ehető iPhone-t. Az egyedi mintázatú iPhone 15 nem több egy felpimpelt csokipénznél: 68 százalékos kakaótartalmú csokiból és mandulalapokból áll a mobil, nem valódi készülékről van szó, hanem egy ostyaszeletről.

Kész a különleges kezelésen átesett ehető iPhone

De mi kerül akkor 1100 dollárba (390 ezer forintba)? Egyrészt a Caviar neve, mely immár évek óta ontja magából a luxuscikkeket. Másrészt az édesség sem lehet annyira rossz, kifejezetten dicsérik például a 30 másodpercig tartó utóízt. Harmadrészt a különleges összetevő, az E175-ös adalékanyag. Megijedni nem kell, ez nem más, mint 23 karátos arany (96 százaléka arany, 4 százaléka ezüst), mely hipoallergén és kémiailag semleges, így elfogyasztása sem problémás.

Nézd meg a Caviar további különlegességeit:

Forrás: Caviar