Life FIRSTCLASS 2024. 03. 01.

Már az Oscar-díjasokra is lehet fogadni itthon

Új, különleges fogadási kategória vált elérhetővé egy hazai oldalon. A Filmtipp használatával az idei Oscar-díjasokra is lehet fogadni.

Az egyik hazai oldalon január óta érhetők el a szórakoztatóipar-alapú fogadások, ennek keretében már az Oscar-díj várható nyerteseire is lehet tippelni. Az oddsok árulkodóak, jól látszik, hogy mely filmek és művészek az egyes kategóriák legnagyobb várományosai.

Az Oppenheimer például a Golden Globe óta a BAFTA és a PGA díjátadóin is tarolt, így továbbra is a legfőbb esélyesnek számít, míg a Szegény párákban látott Emma Stone közelmúltbeli diadalmenete miatt a Megfojtott virágokban szintén remeklő, eddig a legnagyobb esélyesnek tartott Lily Gladstone izgulhat a legjobb női főszereplő kategóriájában.

Ha pedig valaki magyar esélyesre szeretne fogadni, az a Dűne 1. részének díszlettervezői munkájáért jelölt kétfős csapatban Sipos Zsuzsannának is drukkolhat.

Összesen húsz Oscar-kategóriában lehet fogadást kötni március 10-én 17 óráig. A gálának idén a Los Angeles-i Dolby Theatre ad otthont magyar idő szerint a március 10-ről 11-re virradó éjszakán.

Kép(ek) forrása: Getty Images