Life Fehér Patrik 2024. 03. 25.

381 méteres “vászonra” vetítették a Star Warst

New York ikonikus látványossága, az Empire State Buliding felett átvette az irányítást a sötét oldal. Látványos Csillagok háborúja-vetítésnek adott otthont a torony, érdemes megnézni!

A Star Wars-rajongók az elmúlt napokban jó hírt kaptak, ugyanis idén nyáron tovább bővül az univerzum. Egy új sorozat a Jedi Rend fénykorába kalauzolja el a nézőket, erről részleteket itt olvashattok:

Valószínűleg a bejelentéstől nem függetlenül a Csillagok háborúja átvette az irányítást a világ leghíresebb épületeként is aposztrofált Empire State Building felett is. New York egyik ikonját, a 381 méter magas tornyot nem kell sokaknak bemutatni, de az talán kevésbé ismert az épület kapcsán, hogy rendre vetítenek rá ezt-azt. Pár hónapja pl. a KISS zenekar használta vászonnak az épületet,

most pedig a Star Wars-univerzum leghíresebb karakterei jelentek meg rajta.

A fényshow-t Anakin Skywalker/az ifjú Darth Vader, azaz Hayden Christensen indította el március 21-én, és messzebbről is jól látható volt – feltéve, ha jó helyen, azaz az Empire State Building déli homlokzatán keresték a járókelők a látványosságot.

A show-ról remek fotók készültek, nézd meg őket galériánkban!

14 fotó megtekintése

Ha pedig a teljes mozi érdekel, azt itt találod:

Forrás: TechEBlog
Kép(ek) forrása: Roy Rochlin/Getty Images for Empire State Realty Trust