Life Fehér Patrik 2024. 07. 24.

Deadpool-színűre festenek egy Forma-1-es autót

Nem meglepő ez annak a fényében, hogy Deadpool (illetve a karaktert alakító színész) a Forma-1-es csapat résztulajdonosa.

Sokak vésték be piros betűvel a naptárukba július 25-ét, ugyanis hosszas várakozás után végre debütál a magyar mozikban a Deadpool & Rozsomák. A film érkezését természetesen mindenféle kollaboráció előzte meg, készült gin vagy éppen cipő is Deadpool-témában, de a hullámok egészen a Forma-1 világáig is csaptak.

Logikusan végiggondolva persze nem kellene meglepődünk azon, hogy amikor egyik főszereplő és producer, jelen esetben Ryan Reynolds az Alpine F1-es csapatának résztulajdonosa, akkor az autó is mozgó filmplakáttá válik, mégis kissé váratlanul érhette a nagyközönséget, hogy a fekete-kék-rózsaszín járgány hirtelen vörösbe öltözik.

Pontos részleteket ugyan nem közölt az istálló, de több mint valószínű, hogy az új külső csak a most hétvégi Belga Nagydíjra szól.

A Forma-1-ben egyébként már nem először színeznek át részben vagy teljes egészében autót egy-egy film kedvéért. Korábban a Star Wars, a Terminator, az egyik Ocean’s-film, de még a Xena c. sorozat is megjelent ilyen-olyan formában a versenygépeken – nézd meg őket galériánkban!

5 fotó megtekintése
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Disney