Magic Fehér Patrik 2024. 01. 26.

Most egy keksz áráért is az űrbe lehet jutni

Minden idők legnagyobb utazós nyereményjátékát hirdette meg az Oreo: új kekszükkel valaki egy luxuskirándulást nyerhet, egyenesen az űrbe!

Korábban már bemutattuk nektek a Space Perspective projektjét, akik nemes egyszerűséggel azt tervezik, hogy egy óriási ballonnal reptetnének embereket az űr határára.

Mindezt persze jókora összegekért tennék meg, az árak nem az átlagember pénztárcájához vannak szabva egyelőre. Ebben ideiglenesen az Oreo hoz változást, mégpedig új kekszük segítségével.

A márka a 2024-es évet a Space Dunk nevű új változat bemutatásával kezdte az Egyesült Államokban. A fehér töltelék helyét itt kék és rózsaszín “kozmikus krém” vette át, melyben a mályvacukor íze keveredik a pattogó cukorral. Az édesség január 23-a óta kapható, külsején öt, űrtémájú dombornyomással, valamint a kekszeken egy lyukkal, melyeknek köszönhetően az Oreo történetében először szemből is látszik a töltelék, nem csak oldalról.

A bemutatott űrkeksz egy szerencsésnek űrutazást is jelent majd, ehhez a vevőknek csak be kell olvasniuk a QR-kódot a csomagolásról, és már részt is vesznek a sorsoláson. Mint kiemelik, előzetes tréningen nem kell részt vennie a győztesnek, csak élveznie kell a Föld és az űr látványát a kb. hat órás út során, ahol természetesen Oreo-kekszet is lehet nasizni.

Most egy keksz áráért is az űrbe lehet jutni

A győztes kilétére április 8-án kerül sor, neki majd a Space Perspective csapatával kell egyeztetnie a 30,4 kilométeres magasságig vezető kirándulás részleteiről.

Forrás: Mondelez International
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Space Perspective