Style Erdős Norbert 2023. 07. 30.

Spéci órákat viselt Ryan Gosling a Barbie-filmben

Ryan Gosling a TAG Heuer márkanagykövete, és aki látta a Barbie című kasszasikert, tudja, hogy Ken karaktere is kifejezetten rajong az órákért.

A Barbie című film bombasiker lett, rekordokat dönt a mozipénztáraknál, aminek nem csak a készítők, de a színészek is örülhetnek. A film férfi főszereplője Ryan Gosling (Ken) – aki Margot Robbie (Barbaie) párját alakítja – nemcsak kisportolt és jólfésült, de órák tekintetében is kiváló az ízlése. A Ken csuklóján látható órák (három darab tűnik fel a filmben) mindegyikét úgy választották ki, hogy kiemeljék a karakter személyiségét. A film egy pontján Ken meg is mutatja új óráit Barbie-nak.

A trióhoz tartozik egy 1971-es, 18 karátos arany Heuer Carrera, amely nem a film kedvéért készített replika, hanem eredetei darab. A második egy 1974-es 110.515, szintén Carrera, míg Ken harmadik órája egy Carrera 2448 NT. Szóval dizájnban azonos vonalat képvisel a három klasszikus kronográf.

TAG Heuer Carrera 110.51 (1974)

TAG Heuer Carrera 110.51 (1974) – kb. 1,3 millió forintot ér

Ezekben az órákban feszített Ryan Gosling, amikor eljátszotta Ken babát

The Heuer Carrera 2448NT (1963) – kb. 2,2 millió forintot ér

Ezekben az órákban feszített Ryan Gosling, amikor eljátszotta Ken babát

Heuer Carrera 1158CHN (1971) – Állítólag ez volt Jack Heuer kedvenc órája, egyben a márka első, saját gyártású automata szerkezetét is ebbe szerelték be. Az árát megtippelni még a szaklapok sem tudják pontosan, de a fekete bőrszíjas változata kb. 9 millió forintot ér, ez pedig ugyebár aranyból készült

Nem is olyan rég láthattuk Goslingot egy reklámfilmben is, amelyben egy Porschét és egy 2 milliós TAG Heuer órát nyúl le a forgatásról.

Forrás: Maxim
Kép(ek) forrása: TAG Heuer