Style Fehér Patrik 2023. 08. 16.

Zsebből előhúzott Rolexszel lepték meg meccse után Fabinhót

Maga a játékos is meglepődött a lelkes újságíró tette láttán, rögtön le is ejtette az ajándékát.

Kis túlzással naponta igazol sztárfocistát valamelyik szaúd-arábiai klub, az ország tonnaszámra önti a pénzt a labdarúgásba. Cristiano Ronaldo téli szerződtetése csak a kezdet volt: minden nagy európai bajnokságot lefölöztek már, visznek fiatalabb és idősebb játékosokat is, gyakorlatilag bárkit, aki igent mond a pénzre (és esetleg máshol már nem kell). Legújabb nagy fogásuk Neymar, a brazil a Paris Saint-Germainból az al-Hilal klubjába helyezte át székhelyét a minap.

Szaúd-Arábiában focizik egyébként a szintén brazil Fabinho is, aki az előző szezon végéig még a Szoboszlai Dominikkal erősítő Liverpool tagja volt, most azonban már az al-Ittihadban rúgja a bőrt. A védekező középpályás az első meccse után igencsak meglepő jelenetsorba keveredett, melynek főszereplője bármelyik, frissen az országba igazolt sztárjátékos lehetett volna.

A lefújás után ugyanis odalépett hozzá Ibrahim Al-Farjan, egy helyi sportújságíró, aki korábban azért került a hírekbe, mert élesen kritizálta az akkor frissen az országba kerülő, első meccsein pedig a várt eredményektől elmaradó Ronaldót. A férfi ezúttal teljesen mást tett:

Fabinho érkezésekor előkapott a zsebéből egy órát, majd felhúzta a játékos csuklójára.

Több beszámoló szerint is egy Rolex lehetett az a karóra, ami a brazilon landolt, ezt alátámasztja a reakciója is. Fabinho az órát elfogadta, azonban távozás előtt rögtön le is ejtette a lazán fityegő időmérő eszközt. Látszólag nem esett baja a drágaságnak, így távozott a helyszínről Karim Benzema és N’Golo Kanté csapattársa.

Fabinho amúgy nemigen szorul rá az efféle ajándékokra: a 29 éves játékos egyes források szerint heti 315 millió forintnak megfelelő összeget is kereshet.

Forrás: Twitter
Kép(ek) forrása: Getty Images