Style FIRSTCLASS 2024. 03. 01.

Hollywoodi utat nyerhetsz egy magyar tévécsatornától

Egy hazai tévécsatorna egy hónapon át értékes nyereményekkel ünnepli születésnapját – a legszerencsésebb a Paramount hollywoodi stúdiójába is eljuthat.

Tíz évvel ezelőtt indult útjára a Paramount Network magyarországi adója. Március elsejétől egy teljes hónapon át ünnepel a csatorna, a születésnapi hónapra különleges filmekkel is készül.

A hónap műsorában 31, a kritikusok által elismert vagy kifejezetten közönségkedvenc produkció kapott helyet. Közülük több is kiérdemelte a filmes világ legnagyobb elismerésének számító Oscar-díjat.

A filmcsatorna több izgalmas aktivitással is készül, egy szerencsés például látogatást nyerhet egyenesen Hollywoodba, a Paramount stúdiójába egy március 4-től induló játék során.

Emellett egy interaktív offline kalanddal is várja nézőit a csatorna: hazánk többször is szolgált helyszínül a stúdió nagyszabású produkcióinak, a filmrajongók most olyan alkotások jeleneteinek eredeti budapesti helyszíneinél találhatnak majd meglepetéseket, mint a München, a Vörös zsaru, az Amerikai rapszódia, a Gemini Man, a Music Box vagy a Mission: Impossible – Fantom protokoll.

Kép(ek) forrása: Getty Images