Style Fehér Patrik 2024. 07. 17.

Megint divattervezőnek áll Lewis Hamilton

Újra beleveti magát a divat diktálásába Lewis Hamilton, ezúttal a Dior luxusmárkával bútorozott össze a Forma-1 hétszeres világbajnoka.

Mindenki ismeri Lewis Hamilton nevét a világon, ő a Forma-1 történetének legsikeresebb pilótája. A Mercedes brit versenyzője azonban nem csak vezetni tud és szeret: számos projektbe vágta már fejszéjét, most pedig visszatért a divathoz a jellegzetes egyéni stílussal rendelkező sportoló.

Hamilton a versenypályák mellett ideiglenesen a kifutók világán is rajta tartja fél szemét, miután összefogott a Dior luxusdivatházzal, hogy közös erővel tervezzenek egy kollekciót férfiaknak. A kapszulakollekció kevés termékből áll, de nem is feltétlenül a mennyiség fontos, hanem inkább a látványos, ütős megjelenés. A divatház szerint Hamilton az “afrikai gyökerekből” sokat inspirálódott, emellett pedig a téli sportok szerelmese – ez szintén nyomot hagy az egyes divatkiegészítőkön.

Megjegyzik még, hogy fontos a fenntarthatóság is, bár túl részletesen nem fejtik ki, hogy pl. az anyaghasználatra gondolnak vagy valami másra. Az azonban biztos, hogy a fentebb is látható darabok október 17-én debütálnak, azaz még a téli szezon kezdete előtt bevásárolhatnak a Hamilton-féle luxusruhákból a tehetősebb rajongók.

A brit számára egyébként nem új ez a terep: korábban a Tommy Hilfigerrel is dolgozott együtt, a TommyXLewis projekt darabjai például többször is frissültek néhány éve. Mindemellett saját divatmárkáját, a +44-et is terelgeti, melynek egyébként nemrég jelent meg szintén az új kollekciója.

Forrás: designtaxi.com
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Kym Illman/Getty Images